rip leklandet

 idag när jag kom hem med tåget från jensan så gick jag i rask takt till stan för att ta bussen hem.. kom hem bytte om och åkte och solade, sen skjutsa ninni och nattis hem mig!

 sen hade jag precis hällt upp en kopp kaffe, slagit på datorn och skulle in och kolla runt lite, då ringer johanna och säger att leklandet brinner, så jag sprang upp till hållplatsen för att ta bussen till johannas och mammas jobb, som ligger alldeles vid leklandet  och precis när jag kommit till hållplatsen kommer ninni och nattis förbi i bilden så hoppade in i den. sen fick vi stå i en fet bilkö eftersom alla skulle åka dit och kolla när det brann. JÄVLAR säger jag bara alltså. och nu brinner de fortfarande och dom håller fortfarande på att släcka skiten. stinker rök enda hem till mig :|




så såg de ut när vi satt i bilkön när man såg det på håll




fy vad det brann



när jag va påväg därifrån




när jag kom hem från kupolen va de full fart fortfarande




sen så har jag ju fyllt i min tatuering idag också :) PUSSSSSSSSSS
 


söndae

sitter och kollar på repris av eurovision songcontest. suger ju.. salem hade ägt ut alla jävla länder!

Ärligt, va är de för musik dom har med egentligen, ballader och turkiet har värsta rocklåten. Jag menar, hallå. GÅ HEM!

Iaf, i fredags efter praktiken, solade jag och johanna, sen åkte jag hem och duschade gjorde mig i ordning .. mamma och pappa kom hem och sen åkte vi till anna och firade henne, hon fyllde 20 :D

sen gick jag hem, ÅT PÅ 5 MINUTER. sen åkte jag till station och åkte till jensan, vi åkte hem kolla klart på en film och somnade.

Jensan skulle jobba på lördagen och på kvällen skulle vi på yeah! men jensan vaknade och var sjuk så vi va hemma hela dagen och tog det lugnt :)


I like the way you walking if you walking my way

My room is the g-spot
call me Mr. flintstone
I can make your bed rock

haha JUSTJA

glömde säga att jag testade hela min student outfitta, JÄVLAR VA SNYYGGGG/HÄFTIGGGG / BÄÄÄST  jag kommer vara! älskar mina kläder/skor och allt jag ska ha på mig !!  råkkenråll säger jag bara

törstäi

yes, torsdag idag.

efter jag haft praktik hela dagen så skulle jag gå   en dörr bort och sola.. men när jag kom ner så va de värsta kön, så jag åkte till onoff och köpte en ipod ist :) så jag får sola imorgon ist.

nu orkar jag inte skriva PUSS

There goes my hero





jag vill ha imorgon efter praktiken och efter jag solat så jag kan
köpa min fina ipod touch och åka hem och ladda den och sådär va ..

min trötthet ger mig sådan huvudvärk, och kaffe hjälpte ju inte ;/


onsta

alltså fan... säger jag bara.

när jag äntligen gick och la mig innan tio igår, ja INNAN tio och somnar typ direkt, så vaknar jag först runt elva, maja höll på att kvävas tror jag. Sen vid två.. kissnödig och de värkte i hela mitt ben så jag trodde jag skulle spy alltså, fyfan vad det gjorde ont.

Sen somna jag kanske efter en timme när jag hade så ont att jag knappt kände benet.
happ äntligen sova tills klockan ringer nu eller? NEJ!!!!!!!!!!!!! vaknade kl 4 igen.. låg och kolla mot fönstret och såg hur de började bli ljust ute.. sen somna jag väl igen. tack! sen fick jag mig 2 timmars till sömns för sen ringde klockan.

detta resulterar alltså i att jag är grinig och irriterad, mitt huvud dunkar, ögonen svider och jag är trött som ett jävla as. men inte kan man gå och lägga sig nu inte, för då kan jag antagligen inte sova ikväll och då blir det samma veva i natt igen. fast det lär de ju bli ändå.


annars då? jotack, efter min praktik gick jag och solade, mer bränna nu. efter vi ätit ska jag åka och fixa ett ljusgult sidenband. om mamma  följer med!

Imorgon ska jag sola, sen ska jag köpa mig en ipod touch, har ju ingen riktig mp3a så. DET ÄR JAG SÅ JÄVLA VÄRD! denna månaden ska jag leva som en kung och bjuda mig på allt jag vill ha. vi hörs. PUSS





none of dem drugs get me high.. hehe







lkjhg

har varit på expert, onoff, el-giganten, onoff el-giganten, kupolen, expert, willys och nu är jag hemma. Haha jag och johanna sprang och kolla lite priser och så. Smarta som vi är tog vi inte med någon katalog så vi slapp springa fram och tillbaks. haha !


nu äj linda jättetjött och helt slut i kjoppen typ.. uh

tisdae



min morgon började blä!

med tio minuter tills bussen skulle gå så rostade en macka och tog fram smörpaketet, men jag tappade båda så dom hamnade under bordet, uh bad!

tog bussen till min praktik och sen har väl dagen bara flytit på tills vi skulle plocka in buffen, och jag ska ställa riset i ett vattenbad, men jag gick in med de i köket? trött eller?

Sen skulle jag ställa in lite mat i svalen, men ställde in det i kylen, fast jag vet att de inte var svalen. alltså... jag tro jag glömde hjärnan hemma idag..

Yeah, men nu sitter jag här, på fredag ska jag vara med anna som fyller 20, äntligen :) på lördag åker jag till örebro, är typ yeah! festivalen. ringde min mentor och fråga om jag kunde va ledig på måndag. självklart sa hon. bra!

åker hem på måndag kl 12, sen kl 16 då fyller jag i min tatuering FINT!

imorgon och på torsdag ska jag sola, steka som fan!





men nuuuu mina vänner ska jag laga mat åt  mamma och johanna som kommer hem 16.20 typ.. sen drar jag och johanna opch köper ett ps3 och kanske en TV . PUSSSSSS

eyyy

kom på att det är nog asbra om jag börjar blogga nu, för då har jag ju något att göra, när jag inte har något att göra ;)










löve it

jag älskar att folk läser min blogg fast jag inte skriver. men ska börja med det nu igen.tänkte.jag.försöka.med.


först får ni en fin lista:

4 saker jag ser fram emot:

- pis änd löv om en månad
- studenten, så jag kan få jobba
- bada i långsjön
- bli brun

4 saker som irriterar dig:

- mitt sår på läppen, (buhu)
- toalett papper som blivi blött (äckligt mest)
- alarmet varje morgon
- mitt godis är slut 

4 saker jag säger ofta:

- "me gerej då!!"
- "va?"
- "aa eller hur"
- "åh va trött jag ääär"

4 saker jag gör varje dag:

- datorn
- dricker kaffe
- Äter
- går på toa (smart va?)
4 saker jag har med mig jämt:

- Mobil
- väska
- hjärnan
- ögonen
4 saker jag rör varje dag:

- maja
- datamusen
- Mig själv
- Toalettpapper

4 personer jag vill träffa oftare:

- Jensan
- Alla i gagnefs komun
- mormor
- din mamma


4 saker jag värderar högt:

-
min kärlek
- Mina otroliga bröst
- familjen
- kaffe





sådär, kul va?


idag har jag solat, solarium. BLEV BRUN! ska sola onsdag och torsdag också! ÄNNU BRUNARE!

ska lägga upp bilder sen tänkte jag, nu ska jag duscha, bli fräsch liksom ! PUSS

måndag nej, juste det är tisdag haha!

Nej nu tycker jag har pinat er länge nog, har gått i typ  2 gånger sen jag sa att jag inte skulle blogga nått mer. och Varje gång så är de hur många som helst som gått in och kollat i min blogg ändå :) GILLA HHAHAHIHI

det som väntar mig den närmsta månaden är Praktik, sen väntar en studentvecka sen är skolan överkladdad med någon söndertuggad blyertspenna. hur nice är det inte?

Det kändes nyss som att vi började 3an, jag hade varit i cypern och hade en asnice bränna.
Sen en stenkast bort var det jullov och jag och Jensanbaby låg  flera dagar och kollade på Desperate housewifes boxen. Alltså, nu är det Maj, den 11 maj för att vara exakt och det känns som det var 1 månad sen de var julafton liksom. Menar det att imorgon när man kollar sig i spegeln är man väl pensionär.

Vad har då hänt mig den senaste tiden, vaa?

Ja inte alltför mycket, skolan på veckorna , jennifer på helgerna.
Men annars har jag väl Tatuerat mig, Ska bli gudmor, Jobbat en hel del, köpt en taklampa (intressant) och sånt där normalt som allt gör, ni vet?

här får ni lite bilder.. eftersom jag inte har en aning om vad jag ska skriva PÖSS






Ska blir gudmor åt lilltjejen :)




Mammas och pappas namn :)


Chillar väl


Hann med en kryssning under påsk :)