söndag..

..och ungefär en vecka återstår till p&l drar igång, man blir mer peppad för varje dag som går! Även om jag varit peppad sen i vintras haha !
__
ville du något eller?

ahmen HEJ !

Linda Narto, du ska få en videoblogg, imon kan du få den, då slutar jag tidigt :)
nu ska ni få lite bilder från nattis skolavslutning i tisdags :)
min fina syster !
hålla sig för skratt
väldens sötaste

hej hopp gummisnopp

CAMILLA, ja trosornas sömmar som gör att de ser ut som kallingar va ju jävligt fräscha haha! tur de inte är en påse där fram på dom bara, typ som om man skulle behöva de så smulorna från bullfittan kan hamna någonstans liksom ! HAHAHA vad rolig jag var nu, ! skämt o sido!
__
idag vaknade jag å kände mig lika sjuk som förra tisdagen när jag vaknade och va sjuk! men efterom jag va sjuk förra veckan va de bara att pallra sig till jobbet! sen till djurås å kolla på nattis avslutning, helt sjukt att hon ska börja 1:an efter sommaren !!!!
efter de har vi tvättat lite å bäddat nytt i sängen, så nu är jag helt död, de värker av smygfeber i hela kroppen. inte okej, INTE OKEJ !!!!
lite trasiga glajjor men dom funkade

helt jävla sinnessjukt ! <3


djurgården


grattis till studenten ferdi !


danza kuduro

'

du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. Du får passa dig som satan,för jag glömmer aldrig bort vart du bor

Movits! – Skjut mig i huvet
Panda Da Panda – Titta när han dansar
Veronica Maggio – Satan i gatan
The Very Best –Super Mom
Rihanna – California King Bed
The Vaccines – If You Wanna

köpit fin saker

en DIF tshirt å ett par DIF troser !!! wehåå

ansiktet - X

haha världens skönaste låt, så jävla klockren!

Ansiktet – X

Du vill inte se mig i ögonen när vi har sex, men du stönar så jag gör väl någonting rätt (någonting rätt). Och medn du är i din egen värld så är jag kvar i vår smuliga och obäddade säng (säng). Du är ovanpå, uppe bland rosa moln, en lustens resa jag är här för du ska nå resans mål. En lustens resa, baby jag är här. Jag är din farkost, för jag får inte vara din medresenär.
Det vår något du sa innan det gick för dig. Men jag glömde det sekunden efter, för då gick det för mig.

 

en liten vers ur låten,. haha jag garvar mig seriöst igenom den, SKÖN !!

 


VÅLDTÄCKT!

Hej! Jag tänkte våldta Lindas blogg, så nu gör jag det!
Vi har kommit fram till att Borlänge är en rutten stad, där det aldrig händer något. Förutom typ Peace and Love, vilket vi peppar som fan inför!!! Det gör ni med va?

Jag har precis fått hem min hamster, Darth Vader heter han och han är ganska unik.
Jag matade han med ost och då blev han helt besatt och kutade runt i buren och försökte gnaga sig ur den för att kunna ta sig till mitt kylskåp (där han den smarta jäveln fattade att osten bodde).
Jag vet inte om han är riktigt smart eller väldigt korkad. Det blir mitt uppdrag att ta reda på här framöver...Han stoppade hela kinderna fulla med ost, så han ser fetare ut än vad han egentligen är...typ



Om ni undrar vad Linda gör just nu så vet jag faktiskt inte det. Antagligen så myser hon i åskvädret – Bson palace med Johanna Adhd Bengtsson och Diam Bengtsson eller något.

Då vare slut på det roliga, hoppas våldtäckten smakade bra!

Peace, Love & understanding


oförstörbar !!!!!!!!!!!!

jag e indestructible

Söndäjjjj

Sitter i djurås hos Ninni anders och nattis jao, kollar på Någon tecknad film på tv:n :p som nattis ville se :) åååååååh de ska bli så sjukt skönt att vara ledig imorgon så att de inte finns ;o Yeye, hörs PUSS