måndag

imorse orkade jag inte gå upp, eftersom varken jag eller jensan kunnat sova på natten, men gick iaf upp och åkte till stan och sa hejdå till babylov, sen hoppa jag på bussen till skolan :)

väl där va de bara jag och camie, så vi trodde inte vi hade någon lektion, men vi blev ju iallafall 6 st hahah, sen fick vi sluta för dagen runt tio, skönt det :)

så kom jag hem och gjorde min spcialare, makaroner och bea  ;) hr precis druckit kaffe och så, väntar på att eller ska börja, haha love it !

I torsdags kom jensan hit när jag va i skolan och förberede för vår projektredovisning, sen kom hon, mamma , pappa, ninni, tiit och cajsa dit och åt, trevligt. På fredag så kom hon och johanna och anna och mötte mig på skolan, sen gick vi ner till stan och fikade  och då går en kändis förbi, Malin ewerlöf. hon gick förbi där med sina barn ^^



 och senare på kvällen började med lite förkrök hos mig coh johanna sen drog vi till flamingo och träffade cimon från paradise hotel, nice eller? ;)










längesen, onsta

hejhopp!


skulle precis logga in här och skriv när johanna tappa kaviar från sin äggmacka på min dator. haha nice!
men det får hon torka bort när hon ätit upp, nu sitter maja där och nosar som fan ^^

Idag hade vi två lektioner som vi fick skippa för att förbereda för våran PA-redovisning som är imorgon (asiatisk middag, eller afton haha). Plus att det var överbokat så vi får myckt folk!

så jag, jennie E, Jennie N, Jenny och Mikaela höll på att fixa från 9.30 till 15.30

Så imorgon smäller det, ska till skolan vid 12 och hålla igång ända tills typ 21, men det blir nice, babylove kommer och äter, med mamma, pappa, Ninni , Cajsa och Titti, mys !


Mamma ringde idag när vi höll på att fixa i skolan, och berättade att jag får jobbapå sacci under sportlovet och två veckor innan på onsdagar torsdagar och fredagar, PENGAR ! :D





ta mig till cypern, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans





tista

Idag lagade vi muslimsk mat i skolan, "tack för mat, det var got, och snygga tjej"
haha så lät de typ när dom sa tack för maten ^^

Dagens låt : Beyonce feat lady GaGa - video phone, beyonce - poison

smått sköna.

Har nyss kollat på vem vet mest, dricker nu kaffe och väntar på att klockan ska bli halv 19.30 så jag kan kolla på halv åtta hos mig <3 haha nörd jag är !




GE MIG GULA SHORTS NU!!!!!!!!!!!!